About

 

ChubbyCarrotwww.chubbycarrot.com#ChubbyCarrot Boxkleden, Dekentjes, Slaapzakken, Verschoonmatje Baby en Kinder artikelen

Visie
ChubbyCarrot is bedacht en opgericht door moeders voor moeders en is een combinatie tussen ervaring en vernieuwing.

Missie
Wij als oprichters Jose, schoonmoeder, en Anne-Claire, schoondochter merkten op dat de huidige baby artikelen niet inspelen op ervaringen van de hedendaagse moeder en dus niet vernieuwend zijn. Daarom hebben wij besloten om een babylijn te beginnen die wel deze oplossing biedt: ChubbyCarrot.

Achtergrond
Medeoprichtster en schoonmoeder Jose heeft jarenlang professionele ervaring opgedaan in de kraamzorg waardoor zij weet wat belangrijk is voor baby en moeder.

Medeoprichtster en Schoondochter Anne-Claire heeft ervaring in de design wereld en combineert daardoor functionaliteit en styling met opkomende trends.

Samen selecteren wij met veel liefde en aandacht de beste stoffen en patronen die perfect passen in een veilige baby kamer en stijlvol interieur. Daarnaast wordt elk product bij ChubbyCarrot speciaal ontworpen en met de hand gemaakt van 100% natuurlijk katoen.

De natuur is onze vriend
Al onze producten worden ter plekke in Nederland met de hand gemaakt met 100% natuurlijk katoen.
Wij werken met natuurlijke materialen, zodat onze producten de lichaamswarmte van jouw kleine op peil houdt en tegelijkertijd ademt en zacht aanvoelt op de baby huid.
Omdat wij op basis van vraag produceren, dragen wij bij aan een schoner milieu doordat wij geen onnodige energie en materialen verbruiken in een voorraad.
Daarnaast worden al onze producten in Nederland gemaakt. Hierdoor is onze ecologische voetafdruk kleinschalig, wat erg gunstig is voor de natuur.

Wat willen moeders?
ChubbyCarrot focust zijn aandacht op kwaliteit en vernieuwing en doet dit door letterlijk fysiek om de tafel te zitten met moeders om gesprekken te voeren. Daardoor spelen we in op waar er vraag naar is.
Mocht jij zelf ook een tip hebben of ergens tegenaan lopen met een baby artikel waar je graag een oplossing voor wilt, laat het ons weten!

Advertenties